Diensten

Peter Schermer startte in 2005 zijn bedrijf Elektro ExklusiefBij Elektro Exklusief ligt de nadruk op verkeerssystemen.


Wij kunnen voor de grotere klussen terugvallen op een netwerk van E- monteurs, W- monteurs en grondwerkers. Of de werkzaamheden op regiebasis worden uitgevoerd of aangenomen worden, de klant kan altijd rekenen op een goede inzet.
Voor al het ingehuurde personeel staan we persoonlijk garant dat ze met de zelfde passie en inzet hun werk uitvoeren. Met deze ploeg hebben we de afgelopen jaren flink wat werk verzet.

Adres. Van Speykkade 9
1901 XA Castricum
Tel. 0251- 67 44 73
Mob. 06 – 43 23 66 30
Fax. 084-728 11 42

VRI

Talloze VRI installaties zijn inmiddels door ons opgeleverd en wij streven altijd naar een vlotte en nette oplevering van het kruispunt. Het aannemen van een compleet kruispunt, eventueel met levering van de materialen is voor ons geen probleem. Mede door de technische kennis en ervaring van de monteurs gaan de klant en de automaatleverancier met een goed gevoel naar huis.

OV

Ook op het gebied van openbare verlichting kunnen wij diverse werkzaamheden verrichten. Van het afmonteren van de mast tot het uitvoeren van een remplace, en van het vervangen van een schademast tot het installeren van compleet nieuwe installaties.

Utiliteitsbouw

In de utiliteitsbouw verzorgen we uitbreidingen van bestaande installaties en keuringen van nieuwe en bestaande installaties. We maken voor u een onderhoudsplan voor verlichting en stemmen dit af op uw wensen en gebruik. We doen dit voor zowel fabriekshallen als kantoorpanden.

CCTV

Wij kunnen voor u thuis of voor het bedrijf een CCTV systeem op maat installeren. Wij bestellen onze materialen direct bij de importeur, waardoor wij met scherpe tarieven een gepaste offerte kunnen maken. Wij komen bij u langs om te bepalen wat voor u de juiste oplossing is met betrekking tot de aantallen en plaatsing van de camera’s.

Particulier

Voor de particuliere markt kunnen we naar wens van de klant alle voorkomende werkzaamheden verrichten binnen en buiten uw huis. Voor tuinverlichting , een verbouwing of renovatie maar ook voor een controle of vervanging van uw groepenkast kunt u bij ons terecht.


Verhuur

Voor de wegenbouw, maar ook voor uw verbouwing thuis verhuren wij diverse gereedschappen en hulpmiddelen.

Van klein (elektrisch) gereedschap tot aanhangers, u kunt ons geheel vrijblijvend bellen of mailen voor een prijsopgave. Voor onze verhuur werken wij onder andere samen met een verhuurder centraal in Nederland.